Cuisine colorée

Věrnostní program BONDUELLE pro provozovatele restaurací, hotelů, apod. v ČR a SK

Čínská zeleninová směs na pánvičku

nsk-zeleninov-sm-s-na-p-nvi-ku

Složení

Hmotnost obsahu: 2500 g

Energetická hodnota 154 kJ
Kalorie 36
Bílkoviny 2,5 g
Sacharidy 5,1 g
Tuky 0,7 g

2.5 b

Popis

Rady a doporučení: Vhodné na pánvičku, do masových směsí, jako samostatný pokrm.Vhodné pro bezlepkovou dietu, diabetes i vegetariánskou stravu.

Příprava:

Začínáme při -18°C:

v konvektomatu na páře: 2,5 kg zeleniny osolit a nechat 4-5 minut při 98°C v děrované gastronádobě

v konvektomatu bez páry: 12 minut při 180°C v uzavřené gastronádobě + omáčka dle výběru

v mikrovlnné troubě: 6 minut na zakrytém talíř

na pánvi: dochutit a orestovat 7 minut na tuku (oleji)

Začínáme při +3°C:

v konvektomatu na páře: 2,5 kg zeleniny osolit a nechat 3 minuty při 98°C v děrované gastronádobě

v konvektomatu bez páry: 6 minut při 180°C v uzavřené gastronádobě + omáčka dle výběru

v mikrovlnné troubě: 3 minuty na zakrytém talíři

na pánvi: dochutit a orestovat 3 minuty na tuku (oleji)

Zeleninu zpracovanou technologií doporučujeme dát večer před jejím použitím rozmrazit na chladném místě při teplotě +3°C s 10 g soli na 1 kg zeleniny. Zelenina bude mít optimální chuť a uchová si svou svěží barvu.

Další produkty