Cuisine colorée

Věrnostní program BONDUELLE pro provozovatele restaurací, hotelů, apod. v ČR a SK

Červené fazole

cervene-fazole

Složení

Hmotnost obsahu: 2500 g
Z toho pevný podíl: 1560 g
Objem: 2650 ml

Energetická hodnota385 kJ
Kalorie91
Bílkoviny8,2 g
Sacharidy12,5 g
Tuky0,9 g

2.5 b

Popis

Rady a doporučení: Doporučujeme jako přílohu k masu, do těstovin.
Vhodné pro bezlepkovou dietu, diabetes i vegetariánskou stravu.

Příprava:

  • Na páře: 3 minuty při 100°C.
  • V konvektomatu: 15 minut při 160°C v uzavřené gastronádobě + omáčka (zálivka) podle vlastního výběru.
  • V hrnci: scedit, vložit do vroucí vody a vařit 3 – 4 minuty.
  • Na pánvi: ohřát v nálevu 5 minut, scedit a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
  • Za studena: scedit, propláchnout vodou a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
  • Scedit: v závislosti na způsobu použití.
  • Propláchnout: v závislosti na způsobu použití.
  • Přidání zálivky k červeným fazolím ještě ve studeném stavu pomůže uchovat celistvost výrobku při jeho ohřívání.

Další produkty