Cuisine colorée

Věrnostní program BONDUELLE pro provozovatele restaurací, hotelů, apod. v ČR a SK

Červené fazole SV

cervene-fazole-sv

Složení

Hmotnost obsahu: 2650 g
Z toho pevný podíl: 2300 g

Energetická hodnota 488 kJ
Kalorie 116
Bílkoviny 9,4 g
Sacharidy 14,2 g
Tuky 0,7 g

2.65 b

Popis

Další benefity: Revoluční technologie Bonduelle v oblasti konzervované zeleniny. Produkty vyvinuté pro profesionály v oblasti pohostinství.

  • Přírodní chuť
  • Intenzivní barva
  • Křupavá konzistence

Sous Vide je inovativní technologie, při které se zelenina zpracovává vysokotlakou párou. Při tomto procesu zůstává v plechovce minimální vlhkost a zelenina si zároveň zachovává své přirozené vlastnosti - aroma, chuť, barvu, strukturu i organoleptické hodnoty. Kvalita výrobků vyrobených technologií Sous Vide má blízko kvalitě čerstvé zeleniny. Zeleninu Sous Vide není potřeba krájet, umývat, ani sušit - je připravena k okamžitému použití do Vašich pokrmů.

Rady a doporučení: Doporučujeme jako přílohu k masu, do těstovin.
Vhodné pro bezlepkovou dietu, diabetes i vegetariánskou stravu.

Příprava: 3 kroky

  • Otevřete konzervu.
  • Vysypte obsah na talíř.
  • Smíchejte s ingrediencemi.

Další produkty