Složení
Hmotnost obsahu: 2100 g
Z toho pevný podíl: 1900 g
Objem: 3100 ml
Energetická hodnota | 130 kJ |
Kalorie | 31 |
Bílkoviny | 1 g |
Sacharidy | 5 g |
Tuky | 0,2 g |
2.1 b
Popis
Další benefity: Revoluční technologie Bonduelle v oblasti konzervované zeleniny. Produkty vyvinuté pro profesionály v oblasti pohostinství.
Sous Vide je inovativní technologie, při které se zelenina zpracovává vysokotlakou párou. Při tomto procesu zůstává v plechovce minimální vlhkost a zelenina si zároveň zachovává své přirozené vlastnosti - aroma, chuť, barvu, strukturu i organoleptické hodnoty. Kvalita výrobků vyrobených technologií Sous Vide má blízko kvalitě čerstvé zeleniny. Zeleninu Sous Vide není potřeba krájet, umývat, ani sušit - je připravena k okamžitému použití do Vašich pokrmů.
Rady a doporučení: Vhodná do salátů, jako základ polévek, jako zeleninová příloha, k doplnění masových směsí o zeleninovou chuť a probarvení pokrmu, pro zamíchání do těstovin, rýže, brambor či knedlíků.
Příprava: 3 kroky