Cuisine colorée

Věrnostní program BONDUELLE pro provozovatele restaurací, hotelů, apod. v ČR a SK

Celer na nudličky SV

celer-na-nudlicky-sv

Složení

Hmotnost obsahu: 2100 g
Z toho pevný podíl: 1900 g
Objem: 3100 ml

Energetická hodnota 130 kJ
Kalorie 31
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 5 g
Tuky 0,2 g

2.1 b

Popis

Další benefity: Revoluční technologie Bonduelle v oblasti konzervované zeleniny. Produkty vyvinuté pro profesionály v oblasti pohostinství.

  • Přírodní chuť
  • Intenzivní barva
  • Křupavá konzistence

Sous Vide je inovativní technologie, při které se zelenina zpracovává vysokotlakou párou. Při tomto procesu zůstává v plechovce minimální vlhkost a zelenina si zároveň zachovává své přirozené vlastnosti - aroma, chuť, barvu, strukturu i organoleptické hodnoty. Kvalita výrobků vyrobených technologií Sous Vide má blízko kvalitě čerstvé zeleniny. Zeleninu Sous Vide není potřeba krájet, umývat, ani sušit - je připravena k okamžitému použití do Vašich pokrmů.

Rady a doporučení: Vhodná do salátů, jako základ polévek, jako zeleninová příloha, k doplnění masových směsí o zeleninovou chuť a probarvení pokrmu, pro zamíchání do těstovin, rýže, brambor či knedlíků.

Příprava: 3 kroky

  • Otevřete konzervu.
  • Vysypte obsah na talíř.
  • Smíchejte s ingrediencemi.

Další produkty