Složení
Hmotnost obsahu: 2500 g
Energetická hodnota | 148 kJ |
Kalorie | 35 |
Bílkoviny | 3,3 g |
Sacharidy | 4,6 g |
Tuky | 0,4 g |
2.5 b
Popis
Další benefity: Růžičková kapusta Bonduelle Food Service je kalibrována tak, aby obsahovala jen homogenní, šťavnaté a krásně zelené hlavičky. Díky nové technologii, úpravě na páře podle patentované metody Bonduelle, ztrácí svou hořkost a uchovává si šťavnatost pro potěšení všech vašich hostů. Kalibráž zaručuje homogenní strukturu.
Rady a doporučení: Vhodné jako příloha, do polévky, ideální za tepla v kombinaci se žampiony.Vhodné i pro bezlepkovou dietu, diabetes a vegetariánskou stravu.
Příprava:
Začínáme při -18°C:
v konvektomatu na páře: osolit 2,5 kg zeleniny a v rozehřáté troubě na 130°C s vlhkostí 10% v děrované gastronádobě připravujeme 4-5 minut
v konvektomatu bez páry: 20 minut při 180°C v uzavřené gastronádobě + omáčka dle výběru.
v mikrovlnné troubě: 7 minut v zakryté nádobě
na pánvi: 10 minut restujeme na malém množství oleje.
Začínáme při +3°C:
v konvektomatu na páře: osolit 2,5 kg zeleniny a v rozehřáté troubě na 130°C s vlhkostí 10 % v děrované gastronádobě připravujeme 3-4 minuty
v konvektomatu bez páry: 10 minut při 180°C v uzavřené gastronádobě + omáčka dle výběru
v mikrovlnné troubě: 4 minuty v zakryté nádobě
na pánvi: 5 minut restujeme na malém množství oleje
Pro optimální využití vaší práce v kuchyni, doporučujeme nechat zmrazenou zeleninu před jejím použitím rozmrazit na chladném místě při teplotě +3°C s 10 g soli na 1 kg zeleniny. Ušetříte tak 50% času na ohřívání. Barva, struktura a chuť jsou zachovány.