Cuisine colorée

Věrnostní program BONDUELLE pro provozovatele restaurací, hotelů, apod. v ČR a SK

Rybí polévka

Rybí polévka

Suroviny

Množství na 10 porcí:

  • 300 g Ratatouille zeleninová směs Bonduelle
  • 200 g Rybího masa
  • 1500 ml Voda
  • 10 g Maizena (škrob)
  • 15 ml Chilli sweet omáčka
  • 15 ml Olivový olej
  • 5 g Petrželka
  • 15 g Sůl jedlá jodovaná
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 5 g Cukr

Postup

Na olivovém oleji orestujeme krátce česnek, přidáme zeleninu a nakonec rybí maso. Po orestování okořeníme, přidáme protlak, podlijeme vodou a krátce vaříme. Před dokončením velmi jemně zahustíme maizenou, případně dochutíme chilli omáčkou. Na talíři ozdobíme petrželkou.

TIP: Můžeme udělat také krémovou variantu, když přidáme smetanu, trochu více zahustíme a rozmixujeme.