Cuisine colorée

Věrnostní program BONDUELLE pro provozovatele restaurací, hotelů, apod. v ČR a SK

Bramborové lokše, zelené fazolky a trhaná hovězí líčka s paprikou a fazolemi

Bramborové lokše, zelené fazolky a trhaná hovězí líčka s paprikou a fazolemi

Suroviny

Na 10 porcí:

  • 600 g (10 ks) Slovenské bramborové lokše
  • 300 g Fazolové lusky celé XXL Bonduelle
  • 200 g Grilované papriky Bonduelle
  • 200 g Fazole červené EB Bonduelle
  • 50 g Sůl jedlá jodovaná
  • 10 g Pepř barevný celý
  • 1000 g Hovězí líčka Sous Vide
  • Máslo
  • Vepřové sádlo škvařené

Postup

Připravená hovězí líčka natrháme a ohřejeme ve vlastní šťávě, přidáme červené fazole. Fazolové lusky a grilovanou papriku necháme 24 hodin předem postupně rozmrazit, oboje ohřejeme na přepuštěném másle, dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.

Jako přílohu si připravíme bramborový lokš, který opečeme na sádle.