Cuisine colorée

Věrnostní program BONDUELLE pro provozovatele restaurací, hotelů, apod. v ČR a SK

Sombrero zeleninový salát

AKCE MĚSÍCE Sombrero zeleninový salát

Složení

Hmotnost obsahu: 2500 g

Energetická hodnota317 kJ
Kalorie76
Bílkoviny3,4 g
Sacharidy14 g
Tuky0,7 g

2,5 b

Popis

Rady a doporučení: Doporučujeme do salátů, do těstovin či jako samostatný pokrm.Vhodné i pro bezlepkovou dietu a vegetariánskou stravu.

Příprava: Začínáme při -18°C: - v konvektomatu na páře: osolit 2,5 kg zeleniny a v rozehřáté troubě na 98°C v děrované gastronádobě vařit 4 minuty. - v mikrovlnné troubě: 6 minut v zakryté nádobě. - na pánvi: 5 minut restovat na oleji, okořenit dle vlastní chuti. - za studena: propláchnout cca 2 minuty studenou vodou, ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru a nechat rozležet. Začínáme při +3°C: - v konvektomatu na páře: osolit 2,5 kg zeleniny a v rozehřáté troubě na 98°C v děrované gastronádobě vařit 2 minuty. - v mikrovlnné troubě: 3 minuty v zakryté nádobě. - na pánvi: 3 minuty restovat na oleji, okořenit dle vlastní chuti. Doporučujeme dát zeleninový salát rozmrazit den před jeho použitím na chladném místě při teplotě +3°C s octovou zálivkou (1,8 dl octa + 10 g soli na 1 kg zeleniny). Tip šéfkuchaře: Studená kuchyně: doporučujeme hlavně využít barevnosti salátu pro vylepšení konečného vzhledu pokrmu. Ideální v kombinaci se zelím: zelný salát, ocet, cukr, sůl + Sombrero nebo krouhané zelí, cibule na proužky + Sombrero, v kombinaci s masem jako náplň do sendvičů, pita chlebů, tortil apod. Teplá kuchyně: do mexické a španělské kuchyně - chilli con carne, ke steakům, v kombinaci s rýží nebo těstovinou lze doporučit i bezmasou verzi

Další produkty