Složení
Energetická hodnota 25 kcal / 104 kj
Tuky 0,4 g
Včetně nasycených mastných kyselin 0,1 g
Sacharidy 3,0 g
Včetně cukrů 1,4 g
Potravinová vláknina 2,0 g
Proteiny 1,3 g
Sůl 0,17 g
Kyselina listová 138 – 69 % ug
2.5 b
Popis
Květák nakrájený na jemné kostičky „brunoise" o velikosti 4 x 4 mm, mražený.
Ideální pro přípravu rizota (květák se použije místo rýže), do pomazánek, nákypů i dalších pokrmů teplé a i studené kuchyně. Příprava je velmi rychlá – zeleninu stačí krátce osmažit na pánvi nebo přidat do hotového pokrmu a prohřát.
Návod na přípravu:
Konvektomat: 2,5 kg zmrazeného produktu při 160 ° C po dobu 15 minut na v plné gastronádobě.
Parní trouba: 2,5 kg zmrazeného produktu na 100 ° C po dobu 6 minut v plné gastronádobě.
Pánev: 500 g mraženého produktu 6 minut.