Cuisine colorée

Věrnostní program BONDUELLE pro provozovatele restaurací, hotelů, apod. v ČR a SK

Červené fazole

cervene-fazole-2250

Složení

Hmotnost obsahu: 2250 g
Z toho pevný podíl: 1560 g

Energetická hodnota422 kJ
Kalorie99
Bílkoviny9,1 g
Sacharidy14,3 g
Tuky0,6 g

2.25 b

Popis

Další benefity: Červené fazole Bonduelle zaručují absolutní bakteriologickou bezpečnost vzhledem k rizikům, kterým jsou vystaveny během namáčení.

Rady a doporučení: Doporučujeme jako přílohu k masu, do těstovin.
Vhodné pro bezlepkovou dietu, diabetes i vegetariánskou stravu.

Příprava:

  • Na páře: 3 minuty při 100°C.
  • V konvektomatu: 15 minut při 160°C v uzavřené gastronádobě + omáčka (zálivka) podle vlastního výběru
  • V hrnci: ohřát v nálevu 5 minut, scedit a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
  • Na pánvi: prohřát a ochutit omáčkou podle vlastního výběru.
  • Za studena: scedit, propláchnout vodou a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
  • Scedit: v závislosti na způsobu použití.
  • Propláchnout: v závislosti na způsobu použití.

Další produkty