Cuisine colorée

Věrnostní program BONDUELLE pro provozovatele restaurací, hotelů, apod. v ČR a SK

Zeleninový nanuk s bílou čokoládou

Zeleninový nanuk s bílou čokoládou

Suroviny

Množství na 10 porcí:

  • 300 g Dýňové pyré
  • 100 g Kukuřice jemná super sweet
  • 200 g Mango kostky
  • 100 g Ostružiny
  • 100 g Maliny extra
  • 100 g Cukr krupice
  • 100 g Čokoláda bílá 20 %
  • 100 g Jahody malé

Postup

Mango rozmixujeme a přidáme dýňové pyré, tuto směs osladíme cukrem nebo sirupem. Můžeme částečně kousky manga pokrájet na jemné kostičky. Do takto připravené směsi prodáme sladké kukuřičné zrnka. Směs nalijeme do nanukových forem a necháme zamrazit. Nanuk můžeme konzumovat s čerstvým ovocem nebo namáčet do rozpuštěné bílé čokolády. Zelenino-ovocné osvěžení na letní čas.