Cuisine colorée

Věrnostní program BONDUELLE pro provozovatele restaurací, hotelů, apod. v ČR a SK

Růžičková kapusta

r-i-kov-kapusta

Složení

Hmotnost obsahu: 2500 g

Energetická hodnota 148 kJ
Kalorie 35
Bílkoviny 3,3 g
Sacharidy 4,6 g
Tuky 0,4 g

2.5 b

Popis

Další benefity: Růžičková kapusta Bonduelle Food Service je kalibrována tak, aby obsahovala jen homogenní, šťavnaté a krásně zelené hlavičky. Díky nové technologii, úpravě na páře podle patentované metody Bonduelle, ztrácí svou hořkost a uchovává si šťavnatost pro potěšení všech vašich hostů. Kalibráž zaručuje homogenní strukturu.

Rady a doporučení: Vhodné jako příloha, do polévky, ideální za tepla v kombinaci se žampiony.Vhodné i pro bezlepkovou dietu, diabetes a vegetariánskou stravu.

Příprava:

Začínáme při -18°C:

v konvektomatu na páře: osolit 2,5 kg zeleniny a v rozehřáté troubě na 130°C s vlhkostí 10% v děrované gastronádobě připravujeme 4-5 minut

v konvektomatu bez páry: 20 minut při 180°C v uzavřené gastronádobě + omáčka dle výběru.

v mikrovlnné troubě: 7 minut v zakryté nádobě

na pánvi: 10 minut restujeme na malém množství oleje.

Začínáme při +3°C:

v konvektomatu na páře: osolit 2,5 kg zeleniny a v rozehřáté troubě na 130°C s vlhkostí 10 % v děrované gastronádobě připravujeme 3-4 minuty

v konvektomatu bez páry: 10 minut při 180°C v uzavřené gastronádobě + omáčka dle výběru

v mikrovlnné troubě: 4 minuty v zakryté nádobě

na pánvi: 5 minut restujeme na malém množství oleje

Pro optimální využití vaší práce v kuchyni, doporučujeme nechat zmrazenou zeleninu před jejím použitím rozmrazit na chladném místě při teplotě +3°C s 10 g soli na 1 kg zeleniny. Ušetříte tak 50% času na ohřívání. Barva, struktura a chuť jsou zachovány.

Další produkty